Pages

27 January 2010

SAMAN KENA BAYAR DULU LA BANG

"Saman kene settle dululah encik..kalo tak tak boleh renew road tax" kata Cik Azura dr Maybank Selangor kat telinge aku mase aku cakap talipon dengan dia..

Ceit..kene setel dulu baru bulih...na hai..mampos..aku punya saman kalo total semua mau bleh beli Shimano XT FD ngan RD dah tuh..celakak betol..mau tak mau aku rasa hari nih aku nak kene setel gop saman aku tuh..kalo tak tak berapa berani lah nak begerak kuda tungangan aku tuh..

tapi sebelum nih aku renew roadtax motor ok jer..takda sangkut pong..ooo..tapi motor aku tuh atas nama abang aku..dia dah lama pakai kereta..jadi memang saman dia clearlah..patutah kalo dia kene saman jer suruh aku yang bayorkan..tapi memang aku yang buat saman tuh..tapi bab saman aku plak camno..

saman 1st skali sama potong double line tahun 2005 dulu..saman tuh patut waran tangkap dah tuh..tapi..besa lah aku..cam hayam sket nok membayor nyer..skang doh kone baru kene,..

saman 2nd tuh motor aku tak sempat renew road tax..kene jugak..tahun 2006 dulu..lama jugek..mals jugek aku nk membayornyer..ceit..

yang ketige..speed trap sign punyooo..kat depan sekolah menengah jerangau..hayam betol.time2 raya mana ada budak gi sekolah melintas jalan situ.aku pecut jer laah..jhahahaha..

takpa..sapa ade format surat rasmi nk buat rayuan untuk kurangkan jumlah saman nih...

emaillah kat aku..

magsob
Login Facebook dan dapatkan RM100,
http://www.infinitydownline.com/?id=magsob

2 kompelen:

NADIRA SALIM said...

sblm ni lepas myb sama tu lom link dgn jpj lg..
sbb tu xda mslh..
saman klu dh link dgn jpj mmg rtx x lepas pnya..

mag sob said...

camtuh jadinyer..baru 1st year pakai kete..jakun sket.muahaha

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails