Pages

22 January 2010

HASIL KERJA DARI MEMBER


Aku ada sorang member nih..dia sebenarnya pekerja yang rajin daan berdedikasi..tapi jer baru bukak kompeni baru pasal kampeni lama dia dah expired..lambat sangat renew lesen..hahaaha..padan muka dia..tapi kat bawah ni adalah hasil kerja dia sebagai kontraktor...so kepada sesiapa yang terbaca blog ini..kalo berminat untuk mendapatkan khidmatnya..boleh hubungi beliau terus ataupon berhubung dengan saya sendiri..akan saya fowardkan contact anda kepadanya....


Beam light nih boleh bertukar warna...kalau tak silap boleh 12 colour macam clour pencil luna..gambar nih colour ungu.

color yellow.(looks like green...fakin ell)


green

red


blue aqua?..ada ke?


big beam with a multi color lights


Fan...KDK??urmm..


Switch ON/OFF ...urban/contemporary/elegant style??


wood fan with lights.



ceiling light..spokes style


Candeliar...the big one is messy..the medium one is cute..


The view..



So nama kontraktor ini adalh Aidi Azhari...boleh kontek melalu Facebook..dan juga email dia ada kat fecebook tuh..







Kontraktor Interior Design and Lights

magsob
Login Facebook dan dapatkan RM100,
http://www.infinitydownline.com/?id=magsob

2 kompelen:

mie deto said...

waaa...besh nyer product nie magsob... tp area maner jer dia boleh dtg.. aku nyer umah kat perak..leh ker dier dtg...ekekkekke

p/s: umah aku siap ujung taun nie..tgh carik2 kontractor yg berkaliber utk touchup aper yg patut...

mag sob said...

product neh??aku jual tolong juaal jer...dia buat keje area kl je buat mase neh..tapi kalo special request boleh kut..haha

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails