Pages

18 January 2010

KAUNTER BANK (ASB)

ape ke mangkuk aku pergi tidur kat bank petang tadi sementara tunggu giliran...sedor jer dah lepas 5 nombor...5 nombor..tak ke hayam namenye tuh..kesat2 mate lebih kurang..keluar bank kejap ambik angin sambil usha kut2 ade aweklah sekitar putrajaya neh..tapi haram.semua duk pakai baju kurung plak..haha..kesat2 mate lagi lepas tuh..gi ambik balik no giliran..

nahhh..kene lagi ade lagi 18 orang menunggu untuk dialyan..lepas tuh barulah aku plak dilayan oleh kuanter bank tuh,tapi kali nih aku nekad dan membulatkjan air ..aku takmo tidur lagi kat kusi tuh.kang sia2 jer pergi bank tapi haram no giliran telepas..

tunggu lah lagi kat kaunter bawah tuh.buakn kat area kaunter bank.pasal kat situ dah penuh..aku duk lah abwah tuh sambil ade plak sorang lelaki lembut plak datang..mak hayam..lain yang dicita lain yang mendatang...ku susukan beruk dhutan..alih2 aku makan mc d kat bukit beruang.

tunggulah lagi sampailah no aaku punye turn plak..pergi kat kaunter tuh..akak kaunter tuh ke adik kaunter tuh aku pon tak pasti..yang pasti aku pergi muke cam mak hayam takde nak senyu m..mitak aku sign ke cop jari ker..main tunjuk2 jer..cakap macam tak cakap jer..hayam betol...ni kalo dah macam neh yang aku mula buat perangai jugak eh..aku buat tak tahu lebeh kurang..biler selsai urusan aku blah sambil ucap terima kasih tuh slow jer..ak hayam punye pompuan..nak keje pon malas...sape suh keje..

Sign
magsob
Login Facebook dan dapatkan RM100,
http://www.infinitydownline.com/?id=magsob

2 kompelen:

Anonymous said...

letih jugok kalo nak layan custemer hayam cam mu...kekekekek....

wehh saper geng mu hok ader bengkel nehh...aku nak wat sebutharga tuk ketuk body ngan cat van pregio aku nehh

mag sob said...

aku kastemer cemerlang..senyuman terukir...depa2 tuh cam hayam..bengkel..aku pong dok pasti neh..nanti aku terai usha balik laa..

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails