Pages

14 March 2010

Sekejap Pasang kejap tak...last2 Thunderbird jugakk

apelah dorang banyak makan belacan lah ..kejap cakap suh tukar beacon..kejap lagi lepas aku klik 2 kali mouse dia call balik..cakap..client kata tak yah tukor beacon lagi..potong setim..mana satu pilihan di hati..mau tidur ataupon meloading email masuk yang dah terperap lama sebab aku baru setting balik email gmail aku pakai thunderbird..arituh aku terfoarmat laptop aku tanpa terinagtkan pada email aku yang dithunderbird kan..terus hilang semua email.nasib baik kat gmail ade lagi..

so pasal thunderbird....best pakai thunderbird neh..pasal senang teros..kalo ade email masuk terus dia simpan dalam hard disc laptop kita..tak payah nk klik dekat email..tapi buat masa skang neh..thunderbird paling best guna pada email gmail la..email yahoo pon boleh cuma setting dia yang ade tuh buat kita kadang2 macam bagus jer..padahal susah..kalo gmail.stret to the point terus..ha..lupe plak nk bagitau..thunderbird nih rupe dia sama macam outlook express..boleh simpan attachment teros..boleh create adress book..bulih bulih ini..

screen shot thunderbird di laptop aku

download thunderbird

ape plak aku nak cerita..last teros keluar ke cerita thunderbird plak potong betoi llah...tapi alang2 tuh aku abiskan ajelah pasal thunderbird neh..lepas download neh (bagi yang pakai akaun gmail laa) terus setting ikut wizard dia tuh..senang sahaja..dengan 2 3 4 5 kali klik aje..anda teros dapat meng akses email anda(ayat skema mat2 MLM plak)..hahaha..

berbalik pada cerita tadi plak aku rasa aku malam tidur lagi ada mimpi lah pasal aku punya keje ade pending lagi..bak kata orang..mana tumpah kuah kalo tidak kat baju..pasal makan gelojoh..makan me dekat old town kopitiam..haa..jangan makan situ..pasal tak status yang meragukan...tapi sebenarnye makana dia tuh mahal sket..hahahaha..



4 kompelen:

redplasticbag said...

nk try gk lah guna burungpetir ni

magsob said...

try jangan tak try...memang senang dan mudah dismpan..hanya klik minimize...hahahaha..ayat smart shop...haha

lieya orange M.I. said...

thunderbird...uih first time dgr ni....ketinggalan nyer aku ni...ish3

magsob said...

heheheh...leiya2..cepat2 dapatkan segera dipasaran dengan free..

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails