Pages

09 March 2010

Kang Aku Plagiat Blog Orang Kang..haaaa

Tahlaa..

nih pasal aku tadak idea nak mengaranglah nih malam nih terkeluar tajuk cam tuh..

aku nak taipp2 masuk gambar pasal ada kempen safety atas kapal aku neh ..gambar tak upload lagi..nak upload pakai blutuh..macma ada problem jer dengan laptop aku pasal dh upgrade ke windows 7 ultimatum (macam bourne lah pulek)...




jadi ape aku nak taip yer..aku taip jerlah ikut suka...mata pon dah mengantuk..lepas neh munkin masuk tidur..kut2 nanti esok ada calling2 lagi dari pakdin..ish..

kang kalo aku plagiat/copy blog orang masuk blog aku neh..kang kecoh plak lagi jadi macam mak hayanm sorang tuh..dah riuh satu site..

last2...lepas neh aku tutup jugak latop aku neh..naik atas...tidur..

esok sambung keje lagi macam biasa....

7 kompelen:

Sendra said...

hhahahahha..sangat lawak weyh..macamana kau buat "copy entry blogspot orang lain tu"???

enjelinajolipit said...

gua nampak blogspot orang lain tuh sedikit bold. lu ada shave kepala pekataan tu ke?

magsob said...

hahaha..pakai photoshoplah..edjust2 sket lebeh kurang...pakai font calibri pasal windows 7 punya defaukt font calibri...jadilah sket2...

aih..kalo buat tutorial ok gak neh..hahahaha

magsob said...

enjelina..

wa buat tak detail sangat...sebab nk cepat..malam sudah lewat..kalo betol2 kosentret..hasil dia lagi optimumlah..tak real..tapi optimum..hahaha

sweet.ants said...

hahaa serius lawak ok!

ayang said...

abg mengong ek? ekekekek.. ;P

magsob said...

yang..abg unbalanced jer..ombak ade pickup sket.hahahaha...

sweet.ants...ko gelak laaa...tp jangan sampai esok plak..hahaha

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails