Pages

13 March 2010

AKU INGAT

Aku ingat..balik job neh..aku nak jual barang2 aku yang kurang pakai tuhlah dan tak pakai langsung..kat sini ada list jer..tapi gambar takde..pasal barang2 tuh ade kat umah aku..

1. Jaket kulit yang beli dekat Spencer Plaza, Chennai, India..

2. DSLR canon 1000d beli dah setahun..tapi kadang2 pakai..

3. Helmet monten bike aku yang lama punya...

4. helikoter remote control (yang nih konifus lagi nak jual ke tidak.. pasal aligntment dah kurang bernas..nk kene gi alignment balik)

5. dll...ae lagi barnag2 dalam stor tuh...

9 kompelen:

joegrimjow said...

dalam stor
macam2
boleh jumpe
hehe

magsob said...

hahah...tuhlah dia aku tgh duk pikir2 lagi ape bende dalam stor umah aku tuh yang bulih aku jual..tapi beskal tak belh naa..hahah

aidi said...

nape nak jual plak..ttp DSLR tu aku book terus...

♥Hernee Nazir♥ said...

aik nape nk jual dslr tu..sygnye..

magsob said...

aidi...aku nk beralih arah nk pakai kamera filem plak..hahaha..

hernee nazir..
nak jual lah plak..nk try bende lain plak..hehehehe..berminat..??

aidi said...

oklah jual...nnti aku beli...hehehe

magsob said...

ok..aku jual..tunggu aku balik..muahaha

aidi said...

jual murah2 lah..sbb mu dah byk duit...

magsob said...

aih..aku banyok duit ke mung bayok duit..aku keje..mu kontraktor...sap banyok duit,,hahaha

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails