Pages

09 February 2010

Gatal Lagi Nak Duduk Opis..Elok2 Duduk Offshore...


Ditujukan kepada sahabat snuker ku yang tengah ketensionan disebabkan beban kerja yang tiba2 menjadi banyak dengan pelbagai masalah..tu la...

"dulu waa dah cakap ngan lu..lu jangan masuk opis..keje kat opis gila tension..."kate aku pada sahabat ku itu dengan nada koya2 gengster yang dalam hati ada taman..

sudah lah tuh MAZAM ABDULLAH...masuk offshore balik la oi..Keje tak berapa nak susah macam kat opis tow..lagi2 lah dah jadi Assitant Projek Manager neh..memang assitantttttt laaa..hahaha.. Mari datang sini tolong2 aku mob Lewek Tukang neh..untung2 boleh jadi tukang kayu..hehehe...

Takpalah..pendek ja kali ni..pasai nak pi makan polak...buat MAZAM ABDULLAH tuh..tabahkan hati menjadi berhati2...

Selamat Bekerja...

ps...weh..MSRF aku nak macam2...complete system..kalo tak..aku balik sekali ngan diaorang..haha

3 kompelen:

Fauzan Abdullah said...

kerja offshore for company ape nie bro??

Anonymous said...

Salam bro, wa tankerman. Dulu ada gak join borcos shiping. Skang ni wa nak sgt join Suply offshore. Bro ni geng Lewek ke? Lewek ada kosong engineer x? 3eng Amin, panamax_cannal@yahoo.com

magsob said...

salam 3eng Amin.

aku bukan geng lewek ler..aku geng survey jer keje kat lewek..lewek toucan sarku charted..pasal lewek ade kosong ke tak aku rasa macam ada pasal ade nk keluar kapal baru..aku rase lah..try lah contact..

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails