Pages

03 February 2010

Berblog Semula

so akhirnya inilah dia..so pada pendapat maseng2 yang terjengah blog ku ini sambil tengah korek idung ke..tengah solder LED ke..tengah baca pasal kisah Sailful ke..tengah cover2 bukak facebook takut kantoi dengan orang2 atas ke...kalo rajin tuh bagilah coment sket ..segale jenis coment yang membina...mengutuk..menghapus..melalaikan (aku tgh tak semayang zohor lagi nih).bolehlah..di alu2 kan la..template nih aku dapat dari pada

Blogger Template Design: Simple n' Sweet
Design by: Ourblogtemplates.com
Terms of Use: Free template with credit linked to Ourblogtemplates.com

Lepas tuh edjust2 sket sana sini sambil jangan nangis..kesat air mata...sikat rambut tuh..maka jadilah ia macam tuh..sekali tgk cam hayam pon ade..tapi aku puas hati buat masa neh..ceit..

hari selasa baru nih..aku baru saja menerima road tax kete aku daripada maybank..lepas aku cakap kat cik azura tuh mengenai saman yang aku rase aku dah setel tuh..tapi tak tahulah macamana..pasal member aku cakap..kalo bayar saman cara tak betol..maka..saman itu akan muncul balik pada hujung tahun nanti..tengoklah camana..sambil tuh aku stenby balik duit saman tuh kalo muncul kembali..ceit..

ihsan dari google

semalamnya plak..bini aku MC pasal sakit perut kene gastrik kata doktor yang muka dia sama macam azza bininya si apai..tapi berisi sketlah doktor tuh..kat poliklinik shamsiah..ingat ke nk pergi checkup pasal pregenent..rupenye pasal sakit perut..rugi sketlah..pasal bini aku tak pakai Kad PM Care...kalo tak free jer ubat2 tuh semua..

petangnya plak..aku dah gian lame tak turun bukit kat PCP..putrajaya Chalenge Park..atau nama melayunye.. Taman Cabaran Putrajaya...sambil niat aku nk test brek pad yang baru pasang tuh..tapi memang menyerlahlah...pretasinya memdrift jugakler..sambil 1st time track kering tak kena hujan..
ihsan dari google jugak

jadi berterabur lari tayar..penat jugek nk control hendle..tapi sedkit kecewa...sedikit jerlah..dengan glove baru aku tuh..ceit...kurang menyerap impack ler...potong...gegar2 tangan oo..
ihsan dari google

aku pergi MTB neh sorang2 je sambil ditemani oleh Indonesia2 sama BAnggladesh2 yang tengah sapu sampah tengah potong rumput tuh..tapi semalam ade plak 2 orang cina baru lepas kerja katanya..mengular kat situ..hish..macam2 la depa neh...so camane aku nk ambik gambar..jadi aku googlekan aje.

2 kompelen:

ezany said...

ok la ni.. template ringan jer..

mag sob said...

yang paling ringan idaman kalbu...

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails