Pages

02 April 2010

Sign Off Hari Tuh - Cititel Hotel

Cititel hotel Kota Kinabalu...

Cititel Hotel Dari Seberang Jalan Hala ke Centre Point

Last nyer..dapat jugak hotel yang lebeh elok sket dari sebelum ini..Mengikut kata2 dari mangsa2 yang terdahulu ada simpton2 yang menyebakan mereka2 yang crew change lebeh awal mendapat hotel yang selepasnye kaunter teros bilik pada aras yang sama..disertakan juga dengan ketiadaan restoran,,kedai makanan segera,,kedai mamak,, jauh sekali kedai air tebu macam dekat depan kedai auntie jual kapal kat vung tau dulu..memaksa keadaan untuk mengepow agent pada malam tersebut..keadaan inilah menyebakan mereka mengalami emosi tergangu dengan perjalan menaiki crew boat sampaikan adaa yang mabuk laut tapi mampu di kaver dengan muka yang ceria..tapi akhirnya..mintak penawawr jugak dengan medic..ish2..

Bilik kecik jer nih...RM85 aku rasa satu malam..bolehlah kampeni yang tanggung..aku smash ahh..

setelah peristiwa itu berlalu begitu sahaja ari demi hari maka sedikit pembaharuan ada pon dengan teranjak sedikit paradigmanya..dapatlah menjejak ke hotel yang lebeh elok seidkit daripada crewchange sebelumnya..tambah lagi dengan gurauan adik2 menunggu result IPTA di kauter hotel Cititel kota kinabalu..."baju mereka sama ngan kita lah..kaler oren" kata salah sorang daripada kaunter itu..saambil pak din gosok2 hiudng dari atas ke bawah..tapi wireless ken bayorlah pulop..dia bagi 10 ringgit 24 jam access..siap print pasword ngan username lagi tuh..bulihlah tuh dari nak pi cc 2. ringgit sejam..nazri pon mampu..hdehehe


katil kecik jer ruang tepi tuh..tepi katil terus tingkap...view pantai ngan nk skodeng orang lalu lalang kat bawah tuh..

Itulah saja ceritanya..tak panjang tak pendek..sekadar mengisi masa terluang bagi memnuhi tuntutan budi bicara.kalo nk dikutkan..ade lagi..cerita gi makan ikan seafood kat masjid terapung ape name tah..punyalah lambat kedai tuh..tepi pantai lagi..tapi bile samapi bapak puye sedap seafood dia..nasib baik abg aku ade situ dia belaje aku makan..muahahah..besa ahh..abg aku keja lagi besaq gaji dari aku....pa lagi..bawak shoping pasar philipin lagi..beli mutiara..lagi dengan baju tshirt sabah lagi..bole laaa....


5 kompelen:

saya_arief said...

bez dowh tdo hotel..
waaa..
cjuk gituh..

magsob said...

tido free..apa lagi...menyelimut laa.hahhaha

Anonymous said...

kesian dengan kawan-kawan anda sebelum ni. menitik air mata saya membacanya. apa la punya kompeni anda tu.

Anonymous said...

Ini cerita paling sadis perbah saya baca. Tak henti2 saya menangis. Boleh menang award tahun ini.

Chik chuMeLL said...

waaaa...sempat lg skodeng yer..hehe...

salam kenal..

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails