Pages

19 April 2010

BERBLOG TAPI..........................

Berblog tapi dah setat malas kembali dengan penulisan blog cap chiken ini adalah amat kurang daripada biasa..

adakah aku sudah tergolong dalam golongan hot2 chiken shit...

atapoon aku tergolong dalam golongan Kit Kat - Berehat sebentar..

ataupon aku memang tunggu peluang untuk jadi rajin..

ataupun..aku akan lebih berazam dab berinovatif nanti lebeh kurang..

apa2 pon..macam tuh..semangat macam bateri chargeable..

kene charge bile lemah...

kalo kat kampong duluj2 kene ketuk pada yang lemah itnu..supaya powernye meningkat kembali..

patutkah mereka di ajukan..hehehe..

tunggulah nanti dalam sedikit masa lagi..

aku nak jual itu..

aku nak jual ini..

ade lagi aku nak jual..

3 kompelen:

sue said...

saya pun kemalasan dah melanda sejak lappy ku asyk meragam jek..heheh.. salam perkenalan

DaHLia said...

setkan something yg boleh memotivasikan untuk terus bagi blog berupdated :)

♥Hernee Nazir♥ said...

hot2 chicken shit..hahahaha

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails