Pages

07 June 2010

Jersey World Cup 2010...Tapi Australia Away sahaja


Tapi bukan untuk dijual pon...semata nak kabor jer...sebab malam baru nih aku terpegi Uptown Danou Kota nk ambik tiket kat Mat Ding (Mat Ding sedang mencari calon isteri...sapa2 ada..bleh contact dia ya..)..sambil tuh pusing2 Uptown Danoau Kota tuh sambil usha2 jersey2 world Cup 2010 kali ni..ada macam2 negara terutama yang famous2 laa..kalo negara2 ayam2 je tuh mana nak jumpa...punyalah payah..

Tapi satu yang mengejutkan aku...harga sehelai Jersey standard Made In Morocco (tapi semua datang dari siam) adalah RM 70....paling kurang rata2 yang boleh bagi pon dalam RM 60 gitu paling last..gila bapak mahal cekek segala urat saraf...bak kata Abg Joe...dia pakai kapak dh tuh..hahaha...

Tapi hasil searching dalam Google baru2 ini..aku telah berjaya mencari Jersey Australia Away world Cup 2010 melalu online sahaja...(tapi ada perbezaaan tentang logo dengan yang original)..aku telah pon contact brader tuh berada di Kelantan dan bertanyakan harga bagi sehelai jersey yang dia jual....dan harga yang di berikan adalah RM 40 termasuk dengan penghantaran sekali

jauh betol perbezaaannya...pergh...aku amat bernasib baik...jersey yang aku dapat adalah seperti dalam gambar diatas sana....

saja nk berkongsi apa2 info...jadi kesimpulannya yang boleh dibuat...sukati akulah nak beli kat mana2 pon...hahahahahaha..

2 kompelen:

Khairi said...

cool tuh 40 hingget. dah pakai? ok ke kain dia?

magsob said...

oklah..boleh lah buat kutip tin kosng.hahah

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails