Pages

22 December 2009

Malam aku....

malam neh giler jer aku rase..cube2 tgk blog orang yang dapat buat duit dari blog..pastuh jumpe lagi blog member aku yang dh bernasib baik skang neh jadi kaya buat duit melalui ebay..camne tah dia buat...dlu mase dekat u dulu mat rempit jer..selalu gi sentol kedai motor..merempit kat area balakong..last2 skarang nih dh jadi buat ebay dh..hebat tol lah...pastuh buat duit dengan nuffnang tuh lagi...ish2..macam2 noh...ape cerit depa2 neh...kaya lagu tuh jaa...aku pon teringin aih macam shima...

sesekali ku rasa teringinnnn...
macam2 naaa....tp rini ptg tadi aku ade beli
velo 8 computer untuk MTB aku cam besa laaa...

nanti aku taip lain laaa..nk pi tidoq plak noo...

2 kompelen:

mohd azhar said...

siapakah gerangan lelaki yg selalu merempit kat belakong tue wahai encik magsob???bolehkah saya melihat blog beliau?

mag sob said...

fir jasin laaa...firdaussani.com...mung tera lah ushar..kaye doh bewok tuh..

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails